ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ
Η tiretech είναι μια εμπορική & εισαγωγική επιχείρηση, που δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα. Ο βασικός τομέας της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας είναι οι εξοπλισμοί βουλκανιζατέρ με υλικά επισκευής, αναλώσιμα, εργαλεία, μηχανήματα, ελαστικά & αεροθαλάμους.
Ιδρυτής της είναι ο Γεώργιος Χαλιάς, με γνώσεις και εμπειρία στις επισκευές ελαστικών και στα είδη βουλκανιζατέρ από το 1991 και λειτουργεί με την νομική μορφή ”TIRETECH-ΒΑΒΥΛΟΥΣΑΚΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ”.
Όντας μια μικρού μεγέθους επιχείρηση που λειτουργούμε όμως με εταιρικό προφίλ και φιλοσοφία, μπορούμε και προσφέρουμε αξιόπιστα και ανταγωνιστικά προϊόντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής.
Η ιστοσελίδα www.tiretech.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει πλήρη υποστήριξη στους επαγγελματίες επισκευαστές ελαστικών, καταργώντας τα φυσικά και γεωγραφικά μας όρια και προσφέροντας την δυνατότητα αγορών μέσω της υπηρεσίας B2B.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ
• Το 1991 ιδρύεται πρατήριο καυσίμων με βουλκανιζατέρ και εμπορικό κατάστημα.
• Το 1995 ξεκινούν οι πρώτες αντιπροσωπείες και εισαγωγές λιπαντικών και ελαστικών για αυτοκίνητα, και η διάθεσή τους σε πρατήρια καυσίμων, συνεργεία και βουλκανιζατέρ στα νησιά του Αιγαίου.
• Το 1999 η γκάμα εμπλουτίζεται, οι εισαγωγές αυξάνονται και καλούμενοι στις προκλήσεις επεκτεινόμαστε και σε άλλες περιοχές της Νότιας και Κεντρικής Ελλάδας.
• Το 2018 ιδρύεται η tiretech και οι δράση μας περιορίζεται αποκλειστικά στον τομέα του εξοπλισμού καταστημάτων ελαστικών και βουλκανιζατέρ πανελλαδικά.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
Aντιπροσωπεύουμε κορυφαίους οίκους του εξωτερικού και εταιρίες με παγκόσμιο κύρος και διεθνή αναγνώριση. Όλα τα προϊόντα  που εμπορευόμαστε είναι μόνο επώνυμα και πληρούν τις αυστηρότερες τεχνικές προδιαγραφές και τους ισχύοντες Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς κανονισμούς ασφαλείας.
Έχοντας ως πλεονέκτημα μας τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα και τον χαμηλό Φ.Π.Α. (17%), μπορούμε και τα προσφέρουμε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
Καθήκον και υποχρέωση μας η παροχή τεχνικών πληροφοριών και εφαρμογών των προϊόντων, καθώς η εγγύηση και το service των εργαλείων και των μηχανημάτων.

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Ακολουθώντας την εταιρική φιλοσοφία: επαγγελματικό πνεύμα σε όλα τα επίπεδα, εγγυόμαστε την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας με προϊόντα υψηλής ποιότητας και δεσμευόμαστε για μια εποικοδομητική και συμφέρουσα συνεργασία.
Στην tiretech η εξυπηρέτηση δεν σταματά στην πώληση. Με υπευθυνότητα φροντίζουμε για την τεχνική αλλά και την συμβουλευτική υποστήριξη σας.
Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να συζητήσουμε τις επαγγελματικές σας ανάγκες και να σας προτείνουμε λύσεις για την αποδοτικότερη και εγγυημένη εργασία σας.